Muzikaal aanbod

KDV

De pedagogisch medewerksters van het kinderdagverblijf verzorgen binnen het dagelijks programma muzikale activiteiten. Denk hierbij aan samen liedjes zingen, luisteren naar en bewegen op muziek of spelen met muziekinstrumentjes.

Daarnaast verzorgt Saskia Beverloo van Harlekijntje, weer ieder seizoen, een muzikaal aanbod voor de baby’s en peuters van Kindercentrum Schateiland. Voor sommige muzikale ochtenden worden ouders en verzorgers ook uitgenodigd.

 

 

 

 

 

BSO

Muziek les

Het is bij Kindercentrum Schateiland mogelijk, onder BSO tijd deel te nemen aan muziekles of koorschool. Als het past binnen het haal en breng programma, kan een vaste medewerker van Kindercentrum Schateiland uw kind naar de muziek/zang les brengen. U haalt uw kind aan het eind van de les zelf weer op. Er worden verschillende muzieklessen gegeven in het gebouw van de Nijenoord/Johan Friso school. Vraag wat de mogelijkheden zijn bij de balie van Kindercentrum Schateiland.

Koorschool

Hieronder volgt een stukje van de koorschool midden Gelderland:

Is zingen wat voor jou?

Op maandagmiddag kun je na schooltijd naar een ├Ęchte zangschool waar je noten leert en ritme klappen en hoe je je stem moet gebruiken wanneer je alleen zingt of in een groep, in een koor of een muziekband. Ook leer je hoe je moet optreden voor een publiek.

Koorschool midden-gelderland, een landelijk bekende zang- en kooropleiding in Wageningen sinds 2015.

Koorschool Midden-Gelderland geeft op maandagmiddag les in het gebouw van de Johan Frisoschool. Alle kinderen uit Wageningen zijn van harte welkom om mee te doen. Je mag een maand proberen of je het leuk vindt. Voor meer informatie en lestijden kunt u de flyer downloaden.

flyer koorschool