Tarieven

Tarieven en opvang mogelijkheden

Hoeveel u netto aan kinderopvang betaalt, is afhankelijk van het inkomen en de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

Om uw netto bijdrage te kunnen bepalen, moet de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst nog op het bruto bedrag in mindering worden gebracht. U kunt uw netto bijdrage uitrekenen via de site van de belastingdienst:

http://www.toeslagen.nl/reken/toeslagen/hoeveel.html.

Bruto tarieven 2019

Hieronder kunt u de bruto tarieven voor 209 downloaden

Tarieven2019

 

Schoolvakanties 2019 regio midden:

kerstvakantie  2018   22 dec 2018 tot en met 6 januari 2019
Voorjaarsvakantie 23 februari tot en met 3 maart
Meivakantie 27 april tot en met 12 mei
Zomervakantie 20 juli tot en  met 1 september
Herfstvakantie 19 oktober tot en met 27 oktober
Kerstvakantie 2019 21 dec tot 2019  en met 5 januari 2020

De Spelenderwijs voorziening de Maansteentjes is tijdens deze perioden gesloten!

Kindercentrum Schateiland is gesloten 24-12-2018 tot en met 1-1-2019, kerstvakantie

Kindercentrum Schateiland is gesloten van Maandag 23 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020, kerstvakantie

Feest en sluitingsdagen kunnen niet geruild worden. Ouders met een 40 weken pakket mogen alleen ruilen in de schoolweken!

 

Ruildagen, extra opvangdagen ter compensatie van ziekte- en/of vakantiedagen.

Bij Kindercentrum Schateiland kunt u niet genoten opvang (mits uiterlijk voor 9.00 s’morgens afgemeld) ruilen tot en met 31-12 van het lopende jaar.

Voor ouders van het KDV met een 40 weken pakket is ruilen alleen mogelijk binnen de schoolweken. Vakantie opvang moet bij een 40 weken pakket altijd middels dagkaarten worden afgenomen.

Niet genoten BSO opvang kan alleen geruild worden binnen de schoolweken. Voor vakantie opvang geldt een apart contract of kan worden afgenomen op dagkaart.

Voor zowel het KDV als de BSO geldt dat feest en sluitingsdagen niet geruild mogen worden.

Let op u kunt zelf een ruildag met een datum in de toekomst aanvragen via de ouder portal. Mocht u een dag willen ruilen met een ziekte of absentie dag die al geweest is dan moet u een extra dag aanvragen via de portal en daarbij vermelden met welke dag u de extra opvangdag wilt ruilen. Wij verwerken het dan voor u. Indien u extra opvang aanvraagt en niet aan geeft met welke dag er geruild kan worden, dan berekenen we altijd een extra dag.

Afnemen vakantieopvang

Als u gebruik wilt maken van vakantieopvang in de schoolvakanties vragen wij u (ook als u vakantie opvang in contract heeft) dit altijd voor de deadline, die u via de mail van ons ontvangt, aan ons door te geven. Uw kind kan dan gegarandeerd geplaatst worden.

Als u uw kinderen na de deadline aanmeldt kunnen wij plaatsing in de vakantie niet garanderen omdat de personele samenstelling en het vakantie programma dan al is vastgesteld. Plaatsing kan dan alleen als het vakantie programma en de personele samenstelling de plaatsing nog toelaat.